Stryker i Irland lynproducerer visirer for at opfylde behovet på lokalt hospital

17-Apr-2020

Som så mange andre lande har Irland oplevet en mangel på personlige værnemidler til deres frontlinearbejdere. Da Irlands sundhedsorganisation, Health Services Executive, bad os om hjælp – med en specifik efterspørgsel på visirer – gik vores lokale team i aktion.

På vores innovationscenter i Cork begyndte teamet at udvikle en ny prototype på en ansigtsskærm. I løbet af en uge var de gået sammen med vores afdeling i Tullagreen for at føre projektet fra efterspørgsel til første ordrebekræftelse.  

Teamet sammensatte en forsyningskæde, byggede prototyper (herunder fem udkast med input fra kunden), designede emballagen, implementerede overholdelsen af EU-kravene og etablerede produktionsproces og ‑linje.

”P.t. har vi fremstillet 7.000 visirer, som skal sendes ud til hospitaler og plejehjem i nærheden,” fortæller Kevin Manley, der er Senior Director i Global Research and Engineering Services. ”Vi har en ordre på 10.000 visirer til universitetshospitalet i Cork, og vi har talt med en række irske hospitaler, der vil bestille yderligere 6.000 visirer til akut brug. Vi vil meget gerne gøre, hvad vi kan for at lette presset på vores kunder ved at udvikle disse visirer, som beskytter hospitalernes frontlinjemedarbejdere.”

På sigt håber det irske team at kunne overføre produktionen af visirerne til andre lande i Europa og til Indien, således at de til sommer kan fremstille op mod 450.000 stk. om måneden i fællesskab.  

Alt, hvad vi foretager os, har udgangspunkt i vores kunder og deres patienter. Lynindsatsen fra vores irske team gjorde, at vi kunne leve op til denne erklæring og levere det nødvendige beskyttelsesudstyr til hospitalerne i nærmiljøet.