24-Apr-2020
Kalamazoo, MI, USA

Stryker lancerer Emergency Relief Bed™ – en hospitalsseng, der opfylder kritiske behov under pandemien

Stryker, en af verdens førende medicoteknologiske virksomheder, har netop offentliggjort deres nye, økonomiske hospitalsseng, der skal hjælpe hospitalspersonale med at yde effektiv behandling under COVID-19-pandemien. Hospitalssengen fås på udvalgte markeder i Europa, Mellemøsten og Afrika.

”Alt, hvad vi foretager os, har udgangspunkt i mennesker, og det har COVID-19 ikke ændret på. Det har måske snarere styrket vores mission om at optimere patientpleje. Vi har fokus på at opfylde kundernes efterspørgsel, så de kan fokusere på at tage sig af patienterne. Derfor har vi fremskyndet produktionen af vores Emergency Relief Bed, der skal hjælpe ambulancefolk og hospitalspersonale med at transportere og anbringe patienter effektivt i denne afgørende tid,” forklarer Brad Saar, direktør for Strykers Medical-division.

Strykers Emergency Relief Bed er en lettilgængelig løsning, som er beregnet til at hjælpe frontlinjemedarbejdere på hospitalernes akutmodtagelser, triageafdelinger og midlertidige nødplejesteder. Sengen har en 10 cm tyk skummadras,

og en justerbar rygstøtte til patienter med åndedrætsbesvær, herunder patienter i respirator. Den er også lav og har en tilkoblet IV-stang.

Sengen er beregnet til brug under COVID-19-pandemien, hvor verdens hospitaler har et øget patientantal.

Læs mere om Strykers Emergency Relief Bed.

Læs mere om Strykers tiltag i forbindelse med COVID-19.
 

Om Stryker

Stryker er en af verdens førende medicoteknologiske leverandører, hvis mission er at optimere patientpleje i samarbejde med vores kunder. Stryker tilbyder innovative løsninger inden for ortopædkirurgi, medicin og kirurgi samt neuroteknologi‑ og rygsøjleprodukter, der forbedrer resultaterne for både patienter og hospitaler. Læs mere på www.stryker.com.


Kontaktperson, presse

Jenny Braga
jenny.braga@stryker.com