Peralatan keselamatan penting di tempat kerja
_______________________________

Setiap minit bermakna

Peluang untuk terus hidup bagi mangsa henti jantung mengejut (SCA) berkurangan sebanyak tujuh hingga sepuluh peratus setiap minit tanpa defibrilasi.1 AED yang sedia diakses meningkatkan keselamatan awam untuk pengunjung, pelanggan dan pekerja anda.

Bersama-sama, kita menyelamatkan nyawa.

Apabila salah seorang pelanggan atau pekerja anda rebah akibat SCA, masa amatlah penting. Mengurangkan masa tindak balas walaupun satu atau dua minit dari waktu rebah hingga ke kejutan AED boleh membawa perbezaan antara hidup dengan mati.2

Bantulah memastikan tempat kerja anda selamat dengan barisan lengkap defibrilator Stryker. Dengan penyelesaian yang tepat untuk semua tempat awam, kami boleh membantu meningkatkan kadar kelangsungan hidup daripada SCA dalam komuniti anda.

 

 

wanita memegang peranti AED

Pelaburan dalam warga anda

Melabur dalam program AED adalah komitmen untuk melindungi nyawa mereka yang berada dalam perniagaan, organisasi dan komuniti. Defibrilator luaran automatik akses awam menempatkan teknologi menyelamatkan nyawa di tempat yang paling bermanfaat. Stryker boleh menyokong anda mengurangkan kos mengurus dan menyelenggara AED anda.

Pengurusan mudah, kos pemilikan yang rendah, kos penyelenggaraan yang rendah

Tempat kerja yang lebih selamat untuk pekerja, pelanggan dan pelawat anda

Penglibatan komuniti yang lebih luas

Jadilah peneraju kesihatan dan keselamatan dalam sektor korporat anda

Mudah digunakan, berkesan dan sentiasa bersiap sedia

“Sebagai perniagaan yang hadir dalam lebih seribu komuniti di seluruh negara, kami ingin memberi sumbangan dalam membantu menyelamatkan nyawa. Nasihat perubatan terbaik memberitahu kami bahawa akses kepada AED awal boleh meningkatkan dengan ketara peluang untuk terus hidup.” 

 

Pengarah Urusan, 
rantaian pasar raya terkemuka dengan lebih 200,000 pekerja

Daftarkan minat anda
Terima kasih!