Tegyen jelentést!

___________________________

Tegyen jelentést! Odafigyelünk, törődünk, cselekszünk.

Mindannyian, akik a Stryker ügyfelei számára és velük együtt dolgozunk, abban a kiváltságban részesülünk, hogy részesei lehetünk az egészségügy jobbá tételét célzó nagy horderejű küldetésnek. Elkötelezettek vagyunk a helyes úton elért győzelem mellett, amelyért törvényesen, etikusan és becsületesen dolgozunk.

Nem mindig könnyű helyesen cselekedni

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Stryker képviselete során Ön összetett helyzetekkel szembesül, és ezek kezelése nem mindig könnyű. Néha nehéz beszélgetéseket kell folytatnia, vagy nemet kell mondania bizonyos etikátlan vagy törvénytelen kérésekre. Nagyra értékeljük és köszönjük, hogy úgy dönt, azt teszi, ami helyes, és nem azt, ami könnyű.
 

Ha aggódik valami miatt, tegyen jelentést 

Fontos, hogy tegyen jelentést, ha valami szokatlan, gyanús vagy aggasztó dolgot tapasztal, lát vagy hall. A Stryker nem tudja leállítani az esetleges helytelen viselkedést vagy tevékenységeket, ha nem lesz valaki, aki mer jelentést tenni. 
 

Nincs egyedül. Van segítség 

Bármikor, amikor nehéz helyzetekkel szembesül, kérjük, beszélje meg ezt valakivel a vállalaton belül, és forduljon bátran a Stryker kapcsolattartójához, megfelelőségi igazgatójához vagy az ICM csapathoz, és mi szívesen segítünk Önnek. A Stryker etikai forródrótján keresztül közvetlenül vagy névtelenül is bejelentheti aggályait. 
 

Etikai forródrót
Etikai aggályok bejelentése: 
www.ethicshotline.stryker.com

Tegyen jelentést!
Töltse le az aggályok bejelentéséről szóló posztert