08-Sep-2021
Stryker holder topmøde om mangfoldighed, lighed og inklusion

  

Vi holdt for nylig vores første topmøde for global mangfoldighed, lighed og inklusion (DE&I) for Stryker-medarbejdere. Topmødet udfordrede os alle til at være forskellen: for os selv, for vores kolleger, for vores kunder og for vores fællesskaber. Læs om, hvordan vores medarbejdere tager det, de har lært, og gør det til handling for at fremme DE&I hos Stryker.

Fire inspirerende måder, hvorpå vores medarbejdere vil fremme forskellighed, lighed og inklusion

 

1
Catalina Torres
Lead Communications Specialist
"Jeg forpligter mig til at være forskellen ved at udfordre mig selv, min familie og mine kolleger til at tænke anderledes, at lære mere om anderledes kulturer og acceptere dem. Jeg vil lytte mere til andre!"

2
Lokesh Khurmi
Senior Manager, Quality Systems, Corporate Audit
"Vi har alle så mange historier, der kan inspirere, men ofter tøver vi med at dele dem. Dette topmøde vil hjælpe folk med at åbne mere op. Som venner, ledere og kolleger skal vi være oprigtigt interesserede og lytte til de (forskelligartede) oplevelser og forbedre os som personer dag for dag."

3
Denise Nazaro
Senior Manager, Quality Systems
"Jeg forpligter mig til at omfavne mangfoldigheden i vores teams og møder nye mennesker med nye øjne for at forstå og imødekomme forskelle. Jeg forpligter mig til at opfordre alle til at være med, til at være mere bevidst om mine fordomme og arbejde med at nedbryde dem, for at sikre, at folk føler sig velkomne, inkluderede og værdsat for deres individualitet og sande jeg".

4
David Allan
Director of Design
"At have forskellige synspunkter in vores teams er afgørende. Det skylder vi vores kunder og os selv. Lad os komme i gang!"


 

Hold dig opdateret
Følg os på LinkedIn