Vi passer på hinanden

23-Apr-2020

Hos Stryker har alt, hvad vi foretager os, udgangspunkt i mennesker – nu mere end nogensinde. Det gælder for os både som virksomhed og som individuelle mennesker. I skrivende stund giver Strykers medarbejdere overalt i verden alt, hvad vi har i os. De reagerer på verdenssituationen i deres egne samfund på deres egen måde, forenet af en vilje til at gøre en forskel.

Vi bad vores medarbejdere over hele verden om at fortælle om, hvad de gør for at hjælpe. Her er deres historier.  

Masker til undsætning.
Sted: USA
Efter at have hørt historier om sygeplejersker, der var nødsaget til at dele masker, købte en af vores medarbejdere og hans hustru materialerne til at designe, fremstille og levere ansigtsmasker i stof. Disse masker nåede frem til en masse mennesker, der havde brug for dem, blandt andet en patient i risikogruppen med svækket immunsystem og 20 ansatte på et hospice.

Nødhjælp på to hjul.  
Sted: Storbritannien
En af vores medarbejdere i England har iværksat nødlevering af medicinsk udstyr på motorcykel. De såkaldte Blood Bikes bruges til at transportere kritisk medicinsk udstyr mellem hospitaler i løbet af 24 timer. Han er frivillig og står klar til at køre, så snart et hospital i nærheden har brug for det.

Coronayoga.
Sted: USA
En af vores medarbejdere i Colorado, USA underviser i yoga på nettet. Under COVID-19-pandemien samler hun penge ind, som hun donerer til en organisation i Denver, der hjælper læger og sygeplejersker.

Dette er kun et udpluk af de mange historier, vi har hørt. I hele verden ser vi mennesker, der passer på hinanden, heriblandt vores kunder, der tilpasser sig situationen som aldrig før.

Her kommer et uddrag af nogle af de forskellige måder, vores medarbejdere bruger deres tid, evner og ressourcer til at hjælpe andre ud over deres arbejde hos Stryker.

  • Medarbejderne bliver bloddonorer hos Røde Kors for at opretholde blodforsyningen.
  • De donerer penge til lokale velgørenhedsformål og verdensomspændende organisationer, blandt andet WHO.
  • De udnytter deres opfindsomhed til at udskrive 3D-produkter såsom plastikbånd, der kan lette ømheden ved at bære ansigtsmaske i mange timer hver dag.

COVID-19 har vist sig at være en af vor tids største sundhedsmæssige udfordringer. Men vi bliver inspireret af folks håndtering af situationen. Vores virksomhed og medarbejdere søger fortsat det gode i verden – og bruger det som motivation til at blive ved med at hjælpe andre.

Michael er frivilligt Blood Bike-motorcykelbud i nærmiljøet