25-Jan-2022
Recycling symbol
Recycling symbol

Emballage til en bedre planet

  

Sidste år annoncerede vi et ambitiøst CO2-reduktionsmål om, at alle Stryker-virksomheder skal være CO2-neutrale i 2030. Vores bæredygtighedsrejse fortsætter imidlertid videre fra at migrere til vedvarende energikilder og sænke energiforbruget. Lær, hvordan vores designteams udvikler emballage, der hjælper vores produkter med at nå kunderne sikkert og med lavere miljøpåvirkning.

I 2020 blev der produceret over 32 milliarder pund plastprodukter til sundhedspleje globalt, og dette tal forventes at vokse til 48 milliarder pund i 2025. 1 Det er en barsk realitet, der har utilsigtede miljømæssige konsekvenser – og vores teams er fokuserede på lave tiltag for at reducere vores miljøpåvirkning gennem udvikling af bæredygtig emballage.

Stryker blev for nylig medlem af Healthcare Plastics Recycling Council (HPRC) – en organisation, der samler et teknisk konsortium af branchefæller på tværs af sundheds-, genbrugs- og affaldshåndteringsindustrien for at forbedre genanvendeligheden af plastprodukter og emballage i sundhedssektoren. Gennem dette partnerskab vil Stryker engagere sig i flere initiativer, der har til formål at lette genanvendelse af plastprodukter til sundhedspleje, herunder forskning i avancerede genbrugsteknologier til genanvendelse af blandede plastprodukter til sundhedspleje, en undersøgelse af omvendte logistikprocesser til indsamling, adskillelse og klargøring af plastprodukter til sundhedspleje til transport, og fokuseret kontakt til og engagement med genbrugere.​ ​​​​​Det er et forhold, der giver os mulighed for at dele vores fremskridt inden for emballage med kolleger, mens vi også udforsker avancerede genbrugsteknologier fra industrieksperter. Dette partnerskab vil give os mulighed for at påvirke sundhedsplejens plastaffaldsstrøm på en meningsfuld måde.

'Strykers engagement i at fremme deres emballage-bæredygtighedsrejse gør dem til en fantastisk tilføjelse til HPRC. De kommer med et team af dedikerede bæredygtigheds- og emballageledere, der er klar til aktivt at engagere sig i vores projekter og hjælpe med at skabe positive bæredygtighedspåvirkninger'.​​​​​​​​​
– Peylina Chu, administrerende direktør, HPRC

Mens vi fortsætter med at have fokus på bæredygtig emballage, håber vi på at kunne bygge videre på den tillid, som kunderne har til os, ved at tilbyde mere bæredygtige løsninger. Erfaringer fra hvert bæredygtigheds- og genanvendelighedsprojekt deles på tværs af organisationen og føjes til vores emballagedesignproces og -praksis.

'Vi tror på, at HPRC er en indflydelsesrig partner, der kan drive bæredygtighedsforbedringer på tværs af sundhedsvæsenets værdikæde, og vi er glade for at blive et officielt medlem', sagde Erol Odabasi, vores direktør for bæredygtighed. 'I samarbejde med vores globale sundhedsplejekunder er vores fremtidige strategi og mål i overensstemmelse med HPRC's vision og mission om at reducere miljøpåvirkningen af produkter og emballage'.

 

Referencer

1. Healthcare Plastics Recycling Council. 'Inspirerer til og muliggør plastgenanvendelsesløsninger indenfor sundhedspleje'. Tilgået 2. november 2021. Link: https://www.hprc.org/about-hprc