22-Jun-2020
Som mentor gør du en stor forskel

Hos Stryker står mennesket i centrum i alt, hvad vi gør.

Erfarne topledere fra vores afdelingsteam i det sydlige Stillehavsområde bruger aktivt vores tilgang med mennesket i centrum uden for organisationen ved at være mentorer for ledere via AIME-mentorprogrammet for den oprindelige australske befolkning (Australian Indigenous Mentoring Experience). AIME er et non-profitprogram med mentorskab og uddannelse, der giver gymnasieelever med baggrund i den oprindelige befolkning de færdigheder, muligheder og den selvtillid, de skal bruge for at afslutte skolen og gennemføre overgangen til universitet, lærepladser eller beskæftigelse i samme takt som alle studerende.

Gennem vores unikke partnerskab mødes syv af Strykers erfarne topledere månedligt med deres mentees for at dele viden, hjælpe med problemløsning og støtte udviklingen af AIMEs lederskabsteam. Diskussionsemnerne spænder fra ledelsesstil til at have meningsfyldte samtaler om at håndtere karriere- og familiekrav.

Afbildet venstre-højre/top-bund:
Karen O’Keeffe, Sean Maasburg, James Doyle, Jessica Mazzulo, Alastair McLean, Matthew Malone, Charlotte Rose

Mentoroplevelsen har vist sig uvurderlig for AIMEs ledere, mens de reagerer på COVID-19-pandemien. Stryker-mentor Karen O'Keeffe, Senior Manager, Customer Operations - Medical Asia, forklarede, "Min mentee og jeg har drøftet ændringer i arbejdsmiljøet på grund af COVID-19, herunder hvordan ændringer har påvirket hende, påvirkningen for hendes kolleger, og hvordan man identificerer og accepterer forandringer."

Andre mentorer og mentees har adresseret kommunikationsudfordringer, evnen til at yde indflydelse i denne nye, anderledes tid, forskellen mellem at reagere og respondere og mange andre spørgsmål eller problemer.

Som en mentee udtrykker det: "Jeg er taknemmelig for disse mentorsessioner og har brugt min tilegnede viden til at forbedre mig selv, så jeg kan være til større nytte og hjælp for andre mennesker."

I hele programforløbet har vores mentorer har set AIMEs lederskabsteam identificere deres styrker og blive motiveret til at blive mere effektive, robuste ledere. At hjælpe mennesker ligger dybt i vores mentalitet hos Stryker, og vi er stolte af at samarbejde med AIMEs ambitiøse gruppe af ledere, der gør en forskel for unge mennesker blandt den oprindelige befolkning.