22-Feb-2021
Firs år sammen
Vores historie inden for sundhedspleje

Ortopædkirurg dr. Homer Stryker etablerede firmaet Orthopedic Frame for 80 år siden, og virksomheden blev til sidst Stryker – en global leder inden for medicinsk teknologi. Dr. Stryker dedikerede sit liv til at tjene patienterne og hans inspirerende ord, "Hvis dine værktøjer ikke virker, så få dem til at fungere", fortsætter med at inspirere og skubbe os fremad på vegne af de læger og det hospitalspersonale, vi servicerer. Vores omfattende portefølje af produkter og serviceydelser hjælper sundhedspersonalet med speciale inden for ortopædkirurgi, MedSurg, neuroteknologi og rygsøjlen med at forbedre og redde liv. Vi har en stærk global tilstedeværelse og er vokset til over 40.000 medarbejdere på verdensplan.

Virksomhedens 80-års jubilæum er en tid til refleksion og påskønnelse af det, der er opnået gennem tiden. Når vi går på opdagelse i Strykers ydmyge begyndelse, finder vi den røde tråd, der binder fortid og nutid sammen: En kirurg, en opfinder, en mand, der er drevet til at forbedre sundhedsvæsenet.

 

Den ydmyge begyndelse
Da lokale borgere for nylig fandt et sæt gamle krykker med navnet "Dr. Stryker" præget ind i metallet, stod det klart, at de var et produkt af vores stifters innovative ånd og "næsten legendariske"1 indsats for samfundet.

Krykkerne, der blev opdaget ved et garagesalg, er sandsynligvis et eksempel på hans banebrydende kirurgiske arbejde inden for benlængdekorrektion.1 Dr. Stryker, der ankom til Kalamazoo i Michigan (USA) som en praktiserende læge, blev udnævnt til læge for Kalamazoo County, hvor han behandlede nødlidende borgere, og senere blev han ortopædkirurg.

På baggrund af hans ønske om at opfylde kirurgers behov ved at udvikle teknologi til fremme af sundhedsvæsenet var det på dette tidspunkt, at dr. Stryker begav sig ud på den vej, der lagde grundstenen for Stryker som en førende medicinsk teknologivirksomhed. Med tidlige opfindelser såsom drejerammen, den vægtbærende protese og senere maskinsaven.

Selvom vores portefølje af produkter og tjenester er vokset siden, afspejler vores kultur stadig vores stifters arv og understøttes af vores mission og værdier. Om processen med at opbygge vores mission og værdier, fortæller bestyrelsesformand og CEO, Kevin Lobo: "Vi vidste, at vi gjorde det rigtige ud fra reaktionen fra vores medarbejdere i hele virksomheden samt tidligere ledere og vores formand emeritus, John Brown, der sagde, "det føles som os"."