Stryker styrker sine R&D-egenskaber med avanceret Global Technology Centre

07-Jun-2022

Nyt center, der hjælper med at accelerere innovation globalt

New Delhi/Gurugram, Indien – Stryker, én af verdens førende virksomheder inden for medicinsk teknologi, offentliggjorte i dag åbningen af sin nye forsknings- og udviklingsafdeling, Stryker's Global Technology Centre (SGTC), i International Tech Park, Gurgaon. Den 14.000 kvadratmeter store afdeling vil hjælpe med at accelerere innovation i Indien og globalt og yderligere understøtte virksomhedens mission om at forbedre sundhedspleje.

Andy Pierce, Group President, MedSurg and Neurotechnology, Stryker, sagde, "Innovation er i Strykers DNA. SGTC styrker vores evne til at innovere og udvikle nye produkter og løsninger, der hjælper med at forbedre og redde liv rundt om i verden. Vi er stolte af, at Stryker har en positiv indvirkning på mere end 100 millioner patienters liv hvert år, og efterspørgslen efter vores tilbud vokser".

Med et intenst kundefokus er centret designet til at møde sundhedspersonale og udvikle nye teknologier til at opfylde deres behov. Kunder kan få adgang til en række af Strykers produkter og lære mere om designet bag virksomhedens livsændrende teknologier og innovationer.

Ram Rangarajan, Vice President, R&D, SGTC, Stryker, sagde, "Sammen med vores kunder er vores drivkraft at gøre sundhedspleje bedre. Vi arbejder på at udvikle produkter og løsninger, der opfylder markedets og vores kunders unikke behov over hele kloden. Vi er begejstrede for styrken af vores nuværende team og de forskelligartede talenter, vores nye center vil tiltrække, hvilket vil drive innovation, der kommer vores kunder og patienter til gode, ikke kun i regionen, men på verdensplan. Det nye center giver os plads til at vokse og påvirke flere mennesker".

Stryker etablerede sin første R&D-afdeling i Indien for mere end 15 år siden for at yde teknisk support til R&D-funktioner i indenlandske- og andre nye markeder. I dag har centret over 1.000 ansatte og er ét af virksomhedens førende strategiske innovationsknudepunkter. Den nye SGTC-afdeling fremmer Strykers engagement i Indien og anerkender dets robuste økosystem af forskning i verdensklasse, medicinsk teknologisk innovationsevne og talentekspertiselandskab.

 


Om Stryker

Stryker er en af verdens førende medicinske teknologileverandører, hvis mission er at optimere patientpleje i samarbejde med vores kunder. Stryker tilbyder innovative løsninger inden for medicin og kirurgi, neuroteknologi, ortopædkirurgi og rygsøjleprodukter, der forbedrer resultaterne for både patienter og sundhedspleje. Sammen med sine kunder over hele verden påvirker Stryker mere end 100 millioner patienter årligt. Læs mere på www.stryker.com.

 


Kontaktperson, presse

Stryker:

Frk. Geetika Bangia:
+91 9818102133
geetika.bangia@stryker.com

SPAG:

Frk. Laxmi Sharma:
+91 9654515243
Laxmi.sharma@spag.asia

Frk. Riddhi Sharma:
+91 8587804685
Riddhi.sharma@spag.asia