For femte år i træk blev Stryker kåret til en af verdens 25 bedste arbejdspladser

19-Oct-2021

Vi er blevet anerkendt, sammen med 24 andre førende globale virksomheder, for at skabe globalt fremragende medarbejderoplevelser, højt tillidsforhold og arbejdspladser, der er retfærdige og lige for alle.

For at kvalificere sig skal virksomheden være udnævnt som den bedste arbejdsplads i mindst fem lande af GPTW, have 5.000 eller flere ansatte i hele verden og mindst 40 % af virksomhedens arbejdsstyrke skal være baseret uden for det land, som virksomheden har hovedkontor i.

I 2020 og 2021 modtog vi æresbevisninger fra GPTW i Brasilien, Canada, Chile, Finland, Frankrig, Italien, Japan, Mexico, Storbritannien, Storkina (Kina, Hongkong, Taiwan), Sverige, Sydkorea og USA. Medarbejderne i hvert land delte deres meninger om Stryker som arbejdsplads i undersøgelsen Trust Index Survey. Undersøgelsen er den mest afgørende faktor i GPTWs bedømmelse af den enkelte arbejdsplads.

Vi takker vores medarbejdere for deres bidrag til vores kultur på arbejdspladsen og for alt, hvad de gør rundt om i verden for at forbedre sundhedssektoren. Hvis du vil vide mere om listen over verdens bedste arbejdspladser, kan du besøge Fortune eller GPTW-webstedet.